onsdag 2. desember 2009

Female Vocalists & Singer/SongwritersJeg elsker musikk, og jeg fant for en stund siden ut via last.fm at noen av sjangerne jeg hører aller mest på er "Female Vocalist" og "Female Singer/Songwriter". Jeg husker jeg ble litt overrasket, men etter å ha tenkt litt på det ga det mer mening. Det finnes sinnsykt mange bra kvinnelige soloartister. Det virker som om gutta helst vil spille i band, mens de kvinnelige talentene gjerne klarer seg alene med kassegitaren.Jenter er kanskje mer glad i å skrive sine egne tekster og alt det der enn gutter, jeg vet ikke, men uansett hva forklaringen er fikk jeg på vei hjem fra eksamen i dag lyst til å lage en skikkelig playlist med noen av de beste kvinnelige artistene jeg vet om. Jeg har prøvd å holde meg strictly til sjangerne nevnt ovenfor, men i min lidenskapelige iver kan det hende jeg har lurt inn noen låter som er mer Jazz, Soul, Disco, Pop, R&B eller Rock enn Female Vocalist & Singer/Songwriters, men det er såklart damer som synger på alle låtene og bare 100% skikkelig bra musikk!

Her er:
Møsses Female Vocalists & Singer/Songwriters Spotify Playlist!
203 låter / 13 timer med musikk forresten :)
Anbefaler å ha på random, så blir det en god blanding!Dessverre har Spotify mange mangler, f.eks fant jeg ikke Martha Wainwright, Eva Cassidy, CocoRosie og Tracy Chapman, artister jeg veldig gjerne skulle hatt med i playlisten, men sånn er det... Og for de som skal disse for at jeg har med Céline Dion: "Speak to the elbow, 'cause the hand is on vacation!"Nå skal jeg kanskje begynne å pugge litt pristeori, siden jeg har eksamen på fredag.

Slenger med dagens musikktips også, med grov, barsk mannestemme. I tilfelle det er noen som HATER kvinnelige artister...

The Box Tops - The Letter
YouTube. Spotify.

2 kommentarer:

 1. Flott blogg du har :-)

  Skal lese litt mer her, ser jeg - alltid morsomt å finne andre musikksjeler som skriver :-)

  Elin
  rockblogg.no

  SvarSlett
 2. Takk :)

  Som du ser er det ikke en ren musikkblogg, men en overvekt av innleggene handler nok om musikk.

  Jeg kommer til å følge med på rockblogg fremover også ;)

  SvarSlett

Har'u noe å si te meg?