torsdag 19. november 2009

Årets Julegave


Woohoo, da er årets julegave endelig å få kjøpt! Vet ikke helt om jeg skal kjøpe den til meg selv med en gang eller ønske meg den fra mor, men jeg skal hvertfall ha Slottsfjellfestivalens julepakke. Det vil si festivalpass med inngang til alle festivalens 3 dager og en T-skjorte på kjøpet. Pakka koster ikke mer en 1000 spenn, noe som er ganske mye billigere enn f.eks Hove (1910 kr?) og Øya (1850 kr?) sine festivalpass. Jeg pleier hvertfall å føle at jeg har mye bedre råd til øl og morro under selve festivalen når jeg ikke har festivalpasskjøp friskt i minne og kontohistorikk, så dette vil jeg si er et lurt tips!


Men det er andre ting å glede seg til før festivalsommeren, konsert med Miike Snow etterfulgt av JUICY 5-års jubileum på BLÅ på lørdag for eksempel! Miike Snow er dessverre utsolgt, men det er fortsatt masse billetter til klubbkonseptet etterpå. Koster 150 kroner og er garantert verdt pengene, dette blir en syk kveld tror jeg!


Dagens musikktips må jeg takke Haakon for. Han tipset meg her om dagen om The Big Pink, et Britisk electroshoegazerock band (lol jeg hater å sjangerdefinere musikk, det blir som oftest bare teit). Jævlig digg musikk som slår f.eks 120 Days og Fuck Buttons ned i støvlene for å sammenlikne med noen. De har forresten pupper på platecoveret, noe som alltid er et pluss. Du har kanskje hørt hit'en Dominos før, men jeg vil at du skal sjekke ut:

The Big Pink - Velvet
YouTube. Spotify.

2 kommentarer:

  1. De har tits på forsida av coveret:D

    SvarSlett
  2. Og ikke bare på albumcoveret, men på coveren til Velvet-singelen også ^^,

    SvarSlett

Har'u noe å si te meg?